Статьи/Gastronomie
Ai mâncat pâine cu pâine?
În practica de zi cu zi, nimeni nu mănâncă pâine și pâine, dar există iubitori de paste cu pâine sau găluște cu ea, toată lumea are gusturi diferite, iar rețeta noastră de astăzi este pasta simplă cu brânză de casă, dar cu o ușoară deosebire.
Ingrediente:
Macaroane — 1 pachet (0,5);
Brânză — 1 pachet (0,250);
Unt — după gust;
Pâine albă — 0,5, adică jumătate din întreg.
Mod de preparare: fierbeți pastele în apă sărată, adăugați-le unt și brânză de vaci, amestecați totul bine. Jumătate de pâine o tăiați în felii, îndepărtați crusta de pe ele și zdrobiți mărunt în firimituri. Luați o tigaie, încălziți, adăugați mai mult ulei de floarea soarelui și prăjiți firimiturile de pâine până se rumenesc. Turnați firimiturile prăjite în paste cu brânză de căsuță, amestecați. Mâncarea este gata.
P.S. Ce este interesant despre acest fel de mâncare? Când mănânci, firimiturile se zdrobesc și simți nu numai gustul pastelor cu brânză, ci și gustul pâinii prăjite, iar când este combinată este plăcut. Pentru iubitorii de „mâncare mai grasă”, puteți adăuga la paste o lingură de maioneză, plăcerea va fi completă!
Dar atenție! A doua zi, firimiturile de pâine se vor uda din cauza pastelor și a untului și nu se vor mai zdrobi, așa că nu le puneți în tigaia în care sunt toate pastele, ci adăugați numai în farfurie.
11 noiembrie 2019