городской портал / новости / каталог организаций
Статьи/Gastronomie

Șnițel din varză cu cașcaval

Ingrediente:
Varză albă — 1 (mijlocie);
Cașcaval (tare) — 0,3 gr .;
Ulei vegetal;
Ouă — 3-4 buc .;
Pesmeți
Sare, piper
Preparare: dezasamblați varza în frunze, nu tăiați, nu tocați, deoarece există frunze întregi și fierbeți în apă sărată pentru a deveni puțin mai moale. Am pus în apă clocotită și am gătit 5-6 minute. Scoateți frunzele din apă și lăsați să se răcească. Brânza tăiată în felii mai groase. Bateți ușor frunzele răcite cu un ciocan, înfășurați o bucată de brânză în ea.
Într-un bol separat, bateți ouăle cu sare și piper negru până în spumă ușor. Turnați pesmeții într-un alt bol. Puneți tigaia pe foc și turnați ulei vegetal. Înmuiați fiecare frunză de varză cu brânză de la început în ou, apoi în pesmeți, în strat gros, apoi prăjiți pe toate părțile, într-o tigaie fierbinte.
P.S. Astfel de șnițeluri sunt combinate cu orez fiert, ketchup sau cârnați fierti și mazăre verde.
Poftă bună!
24 decembrie 2019