городской портал / новости / каталог организаций
Статьи/Gastronomie

Cârnați din morcov și ceapă

Ingrediente:

  • Morcovi — 3-4 buc .;

  • Ceapă — 3-4 buc .;
  • Cârnați (groși) — 4 buc .;
  • Ouă — 2-3 buc .;
  • Făină;
  • Pesmeți;
  • Ulei vegetal;
  • Sare, piper.

Mod de preparare: curăță coaja și toacă ceapa, rumeni morcovii, prăjește-le pe toate împreună cu adăugarea de floarea soarelui și o bucată de unt, pe lângă ulei de floarea-soarelui. Puneți în frigider. Cârnații tăiați în cercuri groase.

Luați o mașină de tocat carne și derulați cârnații și ceapa prăjită cu morcovi. În masa rezultată, se adaugă ouă, sare, piper și se toarnă făină atât de mult, încât se poate forma ceva din masă. Amestecă totul.

Din masa rezultată, formați cârnați, nu tăieturi rotunde. Rulliți în amestec și prăjiți în ulei fierbinte.

P.S Astfel de cârnați sunt bine serviți cu sos de hrean la paste fierte.

Poftă bună!

26 decembrie 2019