Orez cu ciuperci

Ingrediente:
•Champinioni — 300-400 gr .;
•Ceapă — 2 buc .;
•Ardei dulce — 2 buc .;
•Orez — 300 gr .;
•Cașcaval (oricare) — 100 gr .;
•Verdeață — 1 fascicul;
•Unt;
•Sare, piper.
Mod de preparare: Clătiți ciupercile, ceapa și ardeiul, tocați și prăjiți în ulei vegetal, cu adaos de smântână. Într-o tigaie cu fundul adânc sau într-o cazan, turnați puțin ulei, prăjiți orezul până se rumenește, umpleți orezul cu bulion, aici puteți folosi cuburi de bulion diluat sau condimente, și gătiți până aproape gata. Când orezul este gata, se adaugă amestecul de ciuperci, ierburile tocate și se rumenește cașcavalul. Amestecați totul bine și țineți pe foc încă 3-5 minute. Totul, „orez cu ciuperci” este gata.
P.S. acesta este un fel de mâncare independent, este destul de gustos și satisfăcător, dar pentru cei care mănâncă totul cu pâine, întindeți pâinea cu unt pentru a spori gustul.
- 8 ianuarie 2020
- Версия для печати
- Просмотров: 1098
Поделиться:
< / > Код для блога
Комментарии 0