Pârjoale din ciuperci

Ciupercile sunt mai ieftine decât carnea și ce gustoși pârjoale puteți încerca care să faceți dun ciuperci.
Ingrediente:
Champignons — 0,5;
Orez — 1,5 pahare;
Ouă — 2-3 buc.;
Ceapa — 2-3 buc.;
Unt- 1 lingura;
Pesmeți;
Sare, piper, ierburi (mărar + pătrunjel).
Mod de preparare: Spălați ciupercile și fierbeți în apă sărată, le scurgeți,apoi le tocați fin. Fierbeți orezul. Aruncați verdeața tocată și untul în orez. Ceapa verde, toacată mărunt și se prăjită adăugațio câte puțin. Amestecați ciupercile, orezul și ceapa, adaugați ouăle, amestecați totul bine. Turnați mai mult ulei de floarea soarelui în tigaie și turnați amestecul de pârjoele în pesmeți și după prăjiți.
P.S. Aceste pârjoele sunt gustoae cu piure de cartofi și mazăre verde.
Poftă bună!
- 15 noiembrie 2019
- Версия для печати
- Просмотров: 1269
Поделиться:
< / > Код для блога
Комментарии 0