Cum să gătești " brânza roșie"?

Brânza este bogat în calciu și alte substanțe benefice, dar este cel mai bine dezvăluit în combinație cu legumele. Și astăzi vă oferim o rețetă simplă pentru brânză de căsuță delicioasă.
Ingredient :
Brânza — 1 pachet (orice conținut de grăsime);
Roșii proaspete — 3 buc;
Mărar – după gust.
Ceapa verde — 1 buchet .;
Usturoi — 3 cuișoare .;
Sâmburi de nucă — 0,2 stivă.
Smântână — 1 pachet.
Sare, piper negru după gust.
Mod de preparare:
Puneți brânza de căsuță într-un bol adânc și zdrobiți-l cu grijă cu o furculiță. Scaldati rosiile cu apa clocotita si scoateti coaja, taiati, scoateti tulpina si taiati-o in cuburi. Se toacă fin mărarul și ceapa. Se toacă nucile. Într-un bol cu brânză de căsuță, se adaugă roșii, nuci, mărar, ceapă, usturoi, sare, piper și adăugați smântână, se amestecă bine. În frigider aproximativ 30 de minute.
P. S. O astfel de masă de caș este potrivită ca „răspândire” pe pâine sau pâine prăjită, ouă prăjite, cârnați și cârnați fierti sau tocați.
Poftă bună ...
- 11 decembrie 2019
- Версия для печати
- Просмотров: 1159
Поделиться:
< / > Код для блога
Комментарии 0