18:30 | 25 aprilie, 2024

Vin roșu, sangria de Crăciun

Vin roșu, sangria de Crăciun фото 2
Această rețetă de Crăciun Sangrii dшт vin roșu, este o combinație festivă de vin roșu, afine și portocale. Acesta este un cocktail festiv, care este plăcut să-l bei la o petrecere sau o cină de Crăciun.
Dacă vă place vinul mulat, vă va plăcea această rețetă. Această versiune de Crăciun cu vin mulat păstrează tot vinul roșu și gustul fructat, dar adaugă un indiciu de afine și scorțișoară.
Crearea acestei băuturi durează doar 10 minute și 3 pași! Este simplu: adăugați ingredientele în ulcior și lăsați-l să se răcească cel puțin două ore.
Mai ales în timpul nebuniei de sărbători, aceasta este o rețetă minunată pentru o băutură, deoarece o poți face în avans. Faceți acest lucru dimineața sau după-amiaza înainte să intenționați să îl serviți și păstrați-l într-un ulcior în frigiderul vostru.
Cu cât răciți mai mult această rețetă, cu atât aromele se pot înmuia în vin.
Serviți băutura în pahare siple sau în pahar înalt. Pentru un plus de festivitate, adăugați merișoare, un fir de rozmarin sau un băț de scorțișoară la fiecare pahar.
Îți poți lăsa oaspeții să-l toarne singur din ulcior. Această rețetă este concepută pentru 8 porții, așa că dacă intenționați să o gătiți pentru o mulțime mare, este recomandat să dublați rețeta.
Ce face acestă sangria să fie una de «Crăciun»?
Are ceva magie de Crăciun în plus: merișoare, bețișoare de scorțișoară și portocală tocată. Această rețetă mai păstrează elementele sangriei tradiționale: vin roșu, rachiu, zahăr și fructe. Și dacă nu ați încercat niciodată sangria, cel mai bun mod de a o descrie este cu un cocktail cu fructe de vin roșu, care are un gust foarte proaspăt! Acest lucru este foarte bun.
Ingredientele
1 sticlă de vin roșu (750 ml)
1/2 cană coniac
1 cană suc de afine
1/4 cana zahar granulat
1 portocală tocată
1 cană afine
2 bețișoare de scorțișoară
Vin roșu, sangria de Crăciun фото 3
Preparare
Într-un ulcior mare, amestecați vinul roșu, sucul de portocale, sucul de afine și coniacul.
Se adaugă zahărul granulat și se amestecă până la dizolvarea completă.
Adăugați portocale, afine și bețișoare de scorțișoară. Se aduce la fierbere și se lasă la frigider cel puțin 2 ore înainte de servire.
Rețeta este nesimțit de simplă, va surprinde nu numai tu și sufletul pereche, ci și oaspeții.

Комментарии 0

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы оставить комментарий (сейчас комментариев: 0)