11:47 | 10 mai, 2025

Napolitane cu carne

Napolitane cu carne фото 2

Pachete cu foii de napolitane mari rotunde au fost văzute în magazine sau la piață. În mod tradițional, acestea sunt luate pentru a face prăjituri fără coacere, de obicei lubrifiate cu lapte condensat. Dar pot fi aplicate într-un alt mod, pot fi pregătite cercuri de carne, gustoase.

Ingrediente:

Carne tocată cu ceapă — 0,5 (orice — carne de porc sau pui);

Foi de napolitane mari rotunde — 1 pachet .;

Ouă — 4 buc .;

Sare, piper după gust

Mod de preparare: se adaugă sare tocată și ceapa, ardeiul și se bate 1 ou, se amestecă totul. Luați o foaie de napolitane, aplicați carne din belșug pe ea, așteptați puțin pentru ca forța să se înmoaie de napolitană. Apoi răsuciți ușor foaia într-un tub și țineți-o, tăiată în cercuri, cu grosimea de aproximativ 1 cm. Bateți ouăle într-o farfurie separată. Încălziți tigaia pe foc, turnați ulei de floarea soarelui și apoi fiecare cerc înmuiați abundent în ou, prăjiți până la crusta frumoasă.


P.S. Serviți astfel de napolitane de carne cu puțin salată, la orez fiert sau piure de cartofi.

Bon appeti!

Комментарии 0

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы оставить комментарий (сейчас комментариев: 0)