02:08 | 20 aprilie, 2024

Un plus simplu la piureul de cartofi

Un plus simplu la piureul de cartofi фото 2
Cartofii de piure sunt ceva universal, cu care se potrivește orice carne și pește. Se prepară rapid și ușor. Dar trebuie să recunoașteți că nu veți mânca „piure de cartofi”, chiar și pâinea și untul nu vor fi „delicioase” suficient. Există o opțiune rapidă și ușoară pentru piureul de cartofi. Există încă un bonus frumos — nu este scump.
Deci, „Ficat de pui prăjit cu ceapă și smântână”

Ingrediente:

Ficat de pui — 0,5 kg
Ceapa — 2-3 buc.
Smăntăna (orice conținut de grăsime) — 3 — 4 linguri.
Sare, piper, ulei după gust.
Mod de preparare:
Clătiți ficatul de pui și tăiați-l în bucăți mici. Coaja ceapa, clatiți si taie in jumatăți inelele de ceapă. Luați o tigaie cu părți înalte, turnați ulei de floarea soarelui și prăjiți puțin ficat la foc mediu, apoi aruncați ceapa în ea și prăjiți-o în continuare. Când ficatul și ceapa au devenit moi, se adaugă sare, piper negru și smântână și se fierbe din nou totul sub capac. Dacă doriți, presărați cu verdeață tocată la sfârșit. Totul este gata.
PS Un astfel de ficat în smântână este potrivit nu numai pentru piureul de cartofi, ci și pentru paste, orez, mei, hrișcă. Este rapid, gustos și nu este scump.
Bon apeti ...

Комментарии 0

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы оставить комментарий (сейчас комментариев: 0)