11:21 | 18 mai, 2024

Pârjoale cu cașcaval și ouă

Pârjoale cu cașcaval și ouă фото 2
Astfel de pârjoale cu cașcaval și ou arată ca unele obișnuite, doar că sunt puțin mai groase și își mențin bine forma. Dar cel mai important, au un gust foarte delicat. De parcă cu unt.
Ingrediente:
Carne (carne de porc sau de vită sau file de pui, neimportant) — 0,5 kg;
Ceapa — 1-2 buc .;
Usturoi — 2-3 felii;
Smântână (orice continut de grasimi) — 3 linguri;
Cartofi — 2 buc .;
Brânză cremă — 2 pachete .;
Ouă — 4 buc .;
Pesmeți ;
Ulei de floarea soarelui;
Făină;
Sare, piper.

Pregătire: derulați carnea cu ceapa într-o mașină de tocat carne, apoi adăugați usturoi, smântână, 2 ouă, frecați cartofii (pe răzătoarea cea mai fină), sare, piper, amestecați bine. Dacă carnea tocată a devenit umedă, adăugați pâinea cât este necesară, astfel încât să poată fi formate ușor pârjoalele.
Se fierb 2 ouă, se răcesc, se curăță și se dau pe răzătoare. Brânză cremă, de asemenea, pe răzătoare. Combinați oul cu brânza, sarea, piperul, amestecați, toată umplutura pentru pârjoale este gata. Cerneti faina intr-un bol separat.
Acum, udați-vă mâinile în apă, mâinile trebuie să fie umede, luați o bucată de carne tocată, aplatizați-o pe mână, puneți umplutura în centru și lipici-o, rostogoliți-o puțin în palmele dvs. pentru a face forma dorită, rolați în făină și puneți-o pe o tigae ferbinte, unsă cu ulei de floarea soarelui.
P.S. Astfel de pârjoale sunt potrivite pentru piureul de cartofi sau orez fiert, precum și pentru o salată cu varză, morcovi și maioneză.

Poftă bună!

Комментарии 0

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы оставить комментарий (сейчас комментариев: 0)