Cartof cu brânză
Ingrediente:
Cartofi — 5-6 buc.
Brânză — 1 pachet .;
Verdeață(mărar și pătrunjel) — 1 buchet;
Ouă — 1 buc .;
Smântână sau maioneză — 2 lingurițe.
Cașcaval tare — 100 gr .;
Sare, piper.
Mod de preparare: este recomandat să luați cartofi de dimensiuni medii (aceiași) și săi gătiți în apă sărată până când sunt complet gata. Brănza o puteți marunți cu furculița sau cu ajutorul mixerului o amestecați puțin ca să fie de o masa pură, adăugați smânână, verdeță, ou, nu uita sa sare si piper, amesteca totul bine. Luați cartofii, scoateți miezul, pentru aceasta există un instrument special, bine, sau o lingură mică cu atenție. Apoi umpleți cartofii scobiți cu amestecul de, puneți-l pe aragaz și dați la cuptor, încălzit la 160 — 180 grade, pentru aproximativ 15 minute. .
Dacă nu puteți face o gaură în cartof, atunci doar tăiați-o în jumătate și puneți cât mai multă caș pe fiecare jumătate posibil.
P.S. Pe o farfurie cu cartofi, puteți o lingură de mazăre conserve și inele de cârnaț prăjit. Sau mănâncă ca un fel de mâncare
- 14 ianuarie 2020
- Версия для печати
- Просмотров: 1080
Поделиться:
< / > Код для блога
Комментарии 0