Turtă din lavaș și cașcaval
Ingrediente:
Lavaș — 1;
Maioneza — 1 pachet .;
Usturoi — 3-4 căței .;
Cașcaval tare — 300-400 gr .;
Ouă — 3 buc .;
Smânână- 3 linguri
Mod de preparare: cojiți usturoiul. Maioneză 6-7 linguri de masă. puse într-un bol, adăugați usturoi pisat. Răciți cașcavalul pe o răzătoare medie. Spargem ouăle într-un bol, adăugăm smântână la ele, amestecăm totul cu un bici sau cu o furculiță, până se mărește în volum, puțin. Puneți o foaie de lavaș în forma dorită, ungeți-o cu maioneză de usturoi, puneți un strat de cașcaval deasupra. Întindeți o foaie nouă de lavaș pe brânză, înveliți-o din nou cu maioneză de usturoi și puneți un strat de brânză și așa mai departe până când există suficientă mâncare. Turnați tortul cu un ou bătut și smântână și dați la cuptor la 180-200 de grade, timp de 30-40 de minute.
P.S. seservește cu ceai dulce sau cu cafea.
- 13 ianuarie 2020
- Версия для печати
- Просмотров: 1488
Поделиться:
< / > Код для блога
Комментарии 0