Roșiile cu brânză feta sau cașcaval
Ingrediente:
Roșii (medii) — 5-6 buc. în funcție de câte porții doriți să faceți, 1 roșie = 1 porție;
Cașcaval sau brânză feta — 200 gr .;
Usturoi — 3-4 căței;
Ardei dulce — 1 mare (de preferință roșu);
maioneza;
Sare, piper.
Pregătire: Clătiți roșiile, tăiați cu atenție partea de sus și lingurați miezul, nu apăsați tare pentru a nu tăia roșia. Grătară cașcavalul sau brânza feta pe o răzătoare fină. Se toacă ardeiul în cubulețe mici, se curăță de coajă usturoiul. Combinați brânza (feta), ardeiul și usturoiul, condimentați cu maioneză, sare, piper. Acum umpleți ușor fiecare roșie cu o lingură mică. Deasupra puteți decora cu ierburi tocate.
P.S. roșiile de acest fel merg bine cu cotletele și cartofii cu file de pui sau cu paste.
- 6 ianuarie 2020
- Версия для печати
- Просмотров: 1408
Поделиться:
< / > Код для блога
Комментарии 0