19:47 | 22 decembrie, 2024

Roșiile cu brânză feta sau cașcaval

Roșiile cu brânză feta sau cașcaval фото 2
Ingrediente:
Roșii (medii) — 5-6 buc. în funcție de câte porții doriți să faceți, 1 roșie = 1 porție;
Cașcaval sau brânză feta — 200 gr .;
Usturoi — 3-4 căței;
Ardei dulce — 1 mare (de preferință roșu);
maioneza;
Sare, piper.
Pregătire: Clătiți roșiile, tăiați cu atenție partea de sus și lingurați miezul, nu apăsați tare pentru a nu tăia roșia. Grătară cașcavalul sau brânza feta pe o răzătoare fină. Se toacă ardeiul în cubulețe mici, se curăță de coajă usturoiul. Combinați brânza (feta), ardeiul și usturoiul, condimentați cu maioneză, sare, piper. Acum umpleți ușor fiecare roșie cu o lingură mică. Deasupra puteți decora cu ierburi tocate.
P.S. roșiile de acest fel merg bine cu cotletele și cartofii cu file de pui sau cu paste.

Комментарии 0

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы оставить комментарий (сейчас комментариев: 0)