19:30 | 22 decembrie, 2024

Biscuiti cu ciocolată

Biscuiti cu ciocolată фото 2

Aceste prajituri cu ciocolată au un indiciu de cafea și scorțișoară care le face încredibile, cu un gust intens de ciocolată și complet irezistibil.

Ingrediente:
1 cană făină (120 grame)
½ cană praf de cacao neîndulcit (42 grame)
1 linguriță praf de copt
¼ linguriță sare
1 linguriță pulbere instant espresso
½ linguriță scorțișoară
½ cană unt, de temperatura camerei (120 grame)
1 cană zahăr granulat
1 ou mare
1 linguriță extract de vanilie
⅓ cană de zahăr granulat, pentru laminare (66 grame)
½ cană zahăr pudră, pentru rulare (55 grame)
Instrucțiuni :
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 350 ° F. Tăiați liniile cu hârtie pergament.
Pasul 2
Combinați făina, pudra de cacao, praful de copt, sarea, espresso instant și scorțișoara măcinată într-un bol și dați deoparte.
Pasul 3
Cu mixerul electric, bateți untul și zahărul la o viteză medie, apoi mai mare până când va fi ușor și cremos, și amestecul se lipește pe părțile laterale ale vasului, aproximativ 3-4 minute. Răzuiește vasul o dată sau de două ori după nevoie.
Pasul 4
Adăugați oul, urmat de vanilie, amestecând după fiecare.
Pasul 5
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă la viteză mică până când se combină și aluatul este uniform.
Pasul 6
Porționați aluatul în 1,5 linguri (aceasta este bucata de prăjitură pe care o folosesc) și turnați în rondele.
Pasul 7
Rotiți aluatul în zahăr granulat și apoi zahărul pudră până la acoperirea completă. Așezați pe o tigaie pregătită.
Pasul 8
Coaceți până când prăjiturile se află la aproximativ 1 minut după punctul în care par „crăpături” și au început să se răspândească, aproximativ 10-12 minute în total.
Pasul 9
Lăsați prăjiturile să se răcească pe tigaia pentru câteva minute, apoi transferați pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Pasul 10
Repetați cu aluatul de fursec rămas. Păstrați prăjiturile coapte într-un recipient etanș timp de câteva zile.
Poftă bună!

Комментарии 0

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы оставить комментарий (сейчас комментариев: 0)