11:55 | 17 mai, 2024

Carnea de porc pe „patul cu pene”

Carnea de porc pe „patul cu pene” фото 2
Ingrediente:
Carnea de porc — 0,6 — 0,7 kg;
Mazăre verde — 1 cutie;
Ceapa — 2-3 buc .;
Roșii — 3-4 buc .;
Morcovi — 1 buc .;
Smântână — 4-5 masa. linguri;
mărar;
Sare, piper;
Ulei de floarea soarelui .;
Unt.
Mod de preparare: Clătiți carnea de porc, tăiați-o în bucăți medii. Tăiați ceapa în jumătate de inele, prăjiți morcovii. Tăiați roșiile în jumătate de felii. Prăjiți carnea de porc separat. Se toarnă ulei de floarea soarelui și o linguriță de smântână într-o tigaie adâncă, se aruncă mazăre dintr-un borcan (se scurge sucul din el), se întunecă puțin, se aruncă ceapă, se prăjește puțin. Adăugați morcovii și roșiile în mazăre cu ceapă, sare, piper și prăjiți totul. Când legumele sunt moi, aruncăm smântână în tigaie, amestecăm și mai fierbem puțin. Când totul este gata, aruncăm carnea de porc deasupra, presărăm cu mărar tocat și mai fierbem încă 5 minute sub capac. Totul, carnea de porc pe un pat cu pene de legume este gata.

P.S. Un astfel de porc este bun pentru paste fierte sau piure de cartofi. Sau poți doar cu pâine, pentru că devine suculent și pâinea poate fi înmuiată în acest sos.

Комментарии 0

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы оставить комментарий (сейчас комментариев: 0)