10:39 | 25 aprilie, 2024

Brioșe cu dovleac și ciocolată

Brioșe cu dovleac și ciocolată фото 2
Este cea mai bună brioșă de dovleac pe care ai avut-o vreodată, plus chipsuri de ciocolată… ce ar putea fi mai bine ?! Ele vor dispărea mai repede decât o clipire în casa noastră. Este un lucru bun, din această rețetă facem 24 de briose.

Această rețetă de briose cu ciocolată cu dovleac este un echilibru gustos de dovleac și ciocolată. Nu-l depășește pe condimentele de dovleac, astfel încât ambele elemente să strălucească! Iată rețeta:

Ingrediente:
4 ouă
2 cani zahar
1 cană ulei vegetal
1 kg piure de dovleac
3 cani faina
2 linguriță praf de copt
2 linguri de soda
2.5 cani chipsuri de ciocolată
1 lingură de scorțișoară măcinată
1/4 lingură de nucșoară
1/4 lingurita ghimbir
1 lingură de sare
Instrucțiuni:
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
Ungeți două cutii de brioșă cu 12 numărate sau adăugați căni de hârtie.
Într-un bol mare, bateți ouăle. Se amestecă în zahăr, dovleac și ulei vegetal.
Într-un bol mediu, amestecați: făina, soda, praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara și ghimbirul.
Adaugă amestecul de făină în amestecul tău de ou.
Îndoiți chipsurile de ciocolată.
Cu lingura repartizați aluatul pentru brioșe.
Coaceți timp de 15 — 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul unei brioșe iese curată. Brioșele vor fi maro auriu.
Bucurați-vă împreună cu cei dragi de o gustare excelentă!!!

Комментарии 0

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы оставить комментарий (сейчас комментариев: 0)