13:52 | 10 mai, 2025

Varză proaspătă moale cu ou

Varză proaspătă moale cu ou фото 2
Ingrediente:
Varză — 1 mică;
Ouă — 5 buc .;
Unt — 1 lingură;
Smântână — 3-4 linguri;
Verdeață — 1 fascicul;
Sare, piper.
Mod de preparare: Se toacă varza mărunt, se pune într-o tigaie adâncă și se umple cu apă, după ce fierbe 5 minute, se scurge apa, se adaugă ulei vegetal și smântână și se prăjește până se rumenă. Amestecați ouăle cu smântână, ierburile tocate, sarea, piperul și bateți bine cu o furculiță. Stingeți varza și turnați amestecul de ouă, puneți-l la cuptor, coaceți când ouăle sunt gata. Dar, în principiu, este posibil fără un cuptor, direct într-o tigaie cu varză, se toarnă amestecul de ouă, se acoperă și se gătește la foc mic până când ouăle sunt gata.
P.S. Într-o farfurie cu varză, puneți niște mazăre conserve și pâine cu caș.

Poftă bună ...

Комментарии 0

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы оставить комментарий (сейчас комментариев: 0)